Google ads вход, AUTOMOTOFANS - Teniski za ceniteli

CHERRY SEARCH

ADWORDS – PAY PER CLICK


Получавате индивидуално отношение, а вашият консултант е отговорен за кампанията ви и се грижи за цялата PPC-верига. Вашата инвестиция в реклама носи като резултат посещения на сайта ви при най-ниски разходи.


Cherry Dynamic

ДИНАМИЧНИ РЕКЛАМИ


Cherry Adv. изработва динамични банери за онлайн магазини. Ремаркетинга се основава на повторно насочване и наддаване в реално време по модели за предоставяне на интерактивни онлайн реклами.


CHERRY MEDIA

YOUTUBE VIDEO CHANNEL


Имаме опит в реализацията на стандартни и анимирани видеа и клипове за реклами по телевизията и YouTube. Сертифицирани специалисти в Google Adwords for Video  управляват видео рекламите ви в Youtube и дисплейната мрежа.


CHERRY DISPLAY

DISPLAY ADVERTISING


Има ли вашата марка нужда от аудитория, за да промотира продукти и оферти? Можете да използвате дисплейната (банерна) реклама в Google, Facebook, YouTube, LinkedIn  и да достигнете хиляди уеб сайтове и потребители.


Cherry Blog

КОПИРАЙТИНГ – БЛОГ


Блога трябва да е високо качественото и добре написано съдържание. Добре написаното, интересно и полезно съдържание, което е насочено към потребителите е основата на една успешна кампания за развитие на сайта.


CHERRY SOCIAL

FACEBOOK,TWITTER,INSTAGRAM…


Акаунт мениджър ще ви предложи най- добрата стратегия за диалог с вашите лоялни клиенти и бизнес посланици. Стратегическият план ще ви даде възможност да получите безценна информация какво очакват вашите клиенти.