WELCOMEWELCOMECOMPANYthe webDiscover More
REALITYREALITYis ourDREAMDREAMyour
WEBSITESWEBSITESwowCREATECREATElet's
Make the web a
creative place
by inspiring
people to
create great
websites
ourGOALGOAL
COMPANYthe webhat

Reviews. Реклама в Google AdWords

 • Работим от почти половин година с Cherry Adv.Много сме впечатлени от персоналното внимание, което нашият акаунт мениджър ни отделя и детайлното навлизане в нашия бизнес. Първоначално стъпка по стъпка те опознаха всички специфики на нашата дейност, за да могат най- адекватно да изработят рекламните послания.Получихме много ценни съвети от тях за преработване на нашия сайт, за да може рекламите ни да станат по- ефективни. Разбрахме как работят рекламите онлайн, кое е наш приоритет, за да има ефект от рекламите, как трябва да разсъждаваме от гледна точка на потребителя. Препоръчваме Cherry Adv. На всички, които искат наистина да разберат как работи дигиталния маркетинг, и които имат дългосрочни цели.

 • Хората си разбират от работата, изключителни специалисти в всяка една област на рекламата , екипа е прекрасен ,отлична комуникация и бързи действия. Топ екип за реклама в България. Ако търсите и се колебаете,НЕДЕЙТЕ- това е вашият избор работя с тях около 6 месеца мога да кажа с ръка на сърцето: ПРЕПОРЪЧВАМ!!!

 • Svilen Stanchev
  Svilen Stanchev
  2019-06-18
  Google

  Имаме фирма в бюти сферата: https://europeanbeautyconcept.com/ Преди пет месеца потърсих в интернет фирма за реклама в Google намерих над 10 фирми и писах на 5 от тях. След като прегледаха сайта ми отговориха само три от тях. От Cherry Adv ми направи впечатление, че ми предложиха няколко варианта за реклама: ∙ Реклама в Google по ключови думи ∙ Поддръжка на Facebook и реклама ∙ Провеждане на игри на всеки два месеца за набиране на последователи∙ ∙ Поддръжка на Инстаграм профил. Беше ми обяснено по телефона, че е необходим период от минимум три месеца за оптимизация: трафик на най- ниска цена за клик. Резултатите, които ми казаха че мога да очаквам са след третия месец приходите да са четири пъти повече от разходите за реклама, ако продукта който продавам е добър и на добра цена спрямо конкурентите. Разбрах и, че сайтът ни не отговаря на изискванията на търсачките и очакванията на потребителите и им поверихме и изработката на нашия нов сайт.Не се колебайте, обадете им се!

 • Много благодарни и изключително възхитени сме от работата на Чери Адв. С професионалните си умения и познания в областта на рекламата допринесоха значително за развитието и изграждането на фирменият имидж и утвърждаването ни, като лидер на пазара в областта на хамалските и транспортни услуги.

 • След 4 години съвместна и успешна работа с Cherry Adv в Google и Facebook решихме да им възложим изработката на брошури за наше събитие. Предложението беше на нашия мейл в рамките на 3 работни дни и беше уникално. Много сме доволни от работата на копирайтърите и дизайнерите на рекламната агенция. Специални благодарности на целия екип!

 • Kamelia Cenova
  Kamelia Cenova
  2019-05-18
  Google

  Започнахме работа с екипа на Cherry Adv през юни 2014 година за реклама в Google AdWords ( Google Ads ) . Изработиха ни пет рекламни послания и ни предложиха набор от ключови думи, на които да се показват нашите реклами. Още в самото начало ни направи впечатление, че искаха одобрение на всяка стъпка преди да се стартира рекламата. Искаха да се уверят, че правилно представят нашите услуги и това много ни хареса. Изработиха и специални екстеншъни към рекламата ни, така че да излиза още по- информтивна. Предложиха ни и изработиха банери за ремаркетинг, които да напомнят на посетителите на сайта ни за нашите услуги. Като ние поставихме изискване потенциалните клиенти да виждат банерите само два пъти на ден и те го изпълниха! През 2018 година решихме да им се доверим за поддръжка на Фейсбук страницата ни.Не закъсняха резултатите: Креативност на публикациитеАтрактивни текстовеПрофесионални банериВсяка седмица получаваме на мейл публикациите за одобрение и само за няколко минути след това те са на нашите страницата ни! През 2019 година ни посъветваха да стартираме и Instagram акаунт и към април вече имаме над 1000 последователи. Благодаря на екипа на Cherry Adv!

 • ISD BG
  ISD BG
  2019-05-18
  Google

  Започнахме работа с Cherry Adv. през ноември, онлайн магазина ни беше токущо завършен. От Cherry Adv ни посъветваха да направим мобилната версия на сайта преди да започнем с рекламата, т.к. най- големия трафик към онлайн магазините е през мобилни телефони. Така започнаха поредица от съвети за промяна на настройките и дизайна на онлайн магазина ни. След месец започнахме реклама в Google и Facebook и вече трети месец продажбите се увеличават. :-) Имаме над 10 пъти възвращаемост на разхода за реклама. Доволни сме от избора на агенция! Страхотни специалисти!

 • През последните 3 години опитът ми с работа с рекламни агенции, меко казано ме разочарова, но явно в България се намират истински професионалисти, които знаят какво правят и как да го направят. Бъдете все така всеотдайни към клиентите си.Добромир ДобриновFurniture Clinic

 • Имаме онлайн магазин в Румъния и поверихме рекламната кампания в Google AdWords на Cherry Adv., както и поддръжката на Facebook страницата. Много сме впечатлени от бързата комуникация и идеите, които получаваме за развитие на бизнеса ни в интернет. Повишиха се потребителите, които ни оценяват положително във Facebook и продажбите през Google в онлайн магазина. Вече сме уверени, Premier Google Partner – Cherry Adv. e нашият партньор за онлайн продажби. Страхотни сте!

 • Искахме SEO оптимизация за онлайн магазина ни и си мислехме, че това е лесно и ще доведе до продажби в рамките на месец- два. От Cherry Adv. ни обясниха какви са точно процесите на SEO on/off page оптимизацията и какво търсачките индексират по-добре. Подготвиха стратегия: краткосрочна - Google AdWords и дългосрочна за SEO оптимизация и започнахме изпълнението в рамките на една година. Трафика към сайта расте с всеки месец, в сравнение с предната фирма, която ни обслужваше сега вече имаме и продажби и те се увеличават. :-)

Title 1

Enter some description content for title 1 here

Title 2

Enter some description content for title 2 here

Title 3

Enter some description content for title 3 here

BeforeAfter

[site_reviews_summary schema=true]


[site_reviews id=”jkmqwqeh” pagination=true]


[site_reviews_form title=”Остави отзив за Cherry Adv.” description=”Надяваме се да сте останали доволни от нашите услуги и да оставите коментар и оценка, която да помогне на други онлайн бизнеси да бъдат по- успешни.” category=”391″ assign_to=”101″ class=”css” id=”jkmqradj” hide=”email,terms”]